Vergaderen of teamuitje?

ruimte nodig?

Ontdek onze (vergader)ruimtes

De vergaderruimtes bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het Kreatief Pakhuis

"

Bekijk onze vergaderruimtes

De Opslag

Tot 16 personen

in deze ruimte lagen vroeger de dropjes te drogen. Het is een ruimte voor maximaal 16 personen, met een wat luxe uitstraling, maar waarbij de sfeer van het oude pakhuis is behouden. Deze authentieke sfeer is onder andere te zien aan de vergadertafel die is gemaakt van oude vloerdelen die we bij het opruimen van het pakhuis vonden. Uiteraard kan de Opslag worden voorzien van een beamer, scherm en laptop. In het gehele pakhuis is een draadloze netwerkvoorziening, dus verbinding met internet is geen probleem.

De Lagedijk

Tot 20 personen

De nieuwste zaal in het pakhuis. Uiteraard is ook hier de sfeer van het pakhuis doorgetrokken in het interieur. Een zaal met zeer veel daglicht en geschikt voor maximaal 20 personen. Flip-over en WIFI is standaard aanwezig. Uiteraard kunnen de overige presenatie middelen worden geplaatst.

De Zolder

Tot 65 personen

De grootste vergaderruimte in het pakhuis heet ‘De Zolder’ en is geschikt voor groepen tot 65 personen. Deze ruimte bevindt zich op de tweede verdieping en ook hier is de sfeer van het pakhuis doorgetrokken. Het grote voordeel van deze zaal is ook dat er aangrenzend nog een ruimte zit waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Ook vanuit deze beide zalen is het uitzicht op de Zaanse Schans geweldig. Een flip-over en draadloos internet behoren tot het standaard pakket. Visuele ondersteuning zoals een beamer, scherm en laptop kunnen uiteraard op verzoek worden bij geplaatst.

leuke groepsactiviteit!

Boek een creatieve workshop bij het vergaderarrangement

 

 

Schuilt er in jouw collega een Picasso?

Samen met je collega’s een workshop volgen? We bieden verschillende creatieve workshops aan in combinatie met een vergaderarrangement. Alle workshops kosten 27,50 p.p. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

natuurlijk

Catering, van lunch, borrel tot uitgebreid buffet

 

 

Geef je wensen door aan onze chef

Er is veel mogelijk in het Kreatief Pakhuis. Onze chef Arnoud is van alle markten thuis en bereid een heerlijke lunch tot aan een uitgebreid buffet. Vraag naar de mogelijkheden.

Lekker naar buiten voor de lunch of borrel

Met terras!

 

 

Mooi weer buiten?

Is het droog en aangenaam buiten, dan stap je vanaf de woonkamer zo het ruim 100m2 grote buitenterras op, waar heerlijk in het zonnetje gezeten kan worden. ‘De woonkamer’ is op de eerste verdieping van het pakhuis.

Neem contact op

Vraag over het huren van een (vergader)ruimte in het Kreatief Pakhuis? Neem contact op met Arnoud:

Telefoon

Langskomen kan ook

Lagedijk 146-B
1544BL Zaandijk