Vergaderen of teamuitje?

feestje?

Wij hebben er de perfecte plek voor!

De Woonkamer bevind zich op de eerste verdieping van het Kreatief Pakhuis.

"

Met terras!

De Woonkamer

Tot 75 personen

Het Kreatief Pakhuis is een zeer geschikte locatie gebleken voor het vieren van een familiefeest, verjaardag, trouwdatum of het geven van een receptie. De ruimte ‘de Woonkamer’ is hier helemaal voor ingericht. De sfeervolle ruimte wordt gekenmerkt door knusse hoekjes en zitjes en door de grote ramen is er een prachtig mooi uitzicht over de Zaan en de wereldberoemde molens van de Zaanse Schans.

 

Mooi weer buiten?

Is het droog en aangenaam buiten, dan stap je vanuit deze ruimte zo het ruim 100m2 grote buitenterras op, waar heerlijk in het zonnetje gezeten kan worden. ‘De Woonkamer’ is op de eerste verdieping van het pakhuis. De aanwezigheid van een traplift geeft deze ruimte prima bereikbaarheid voor de ook wat minder valide mensen. Door de aanwezigheid van een eigen keuken en kok kan iedere bijeenkomst uitstekend worden gefaciliteerd mbt de catering en consumpties.

Eten en drinken

Het huren van de woonkamer kan alleen in combinatie met catering.

Parkeren

Op het terrein zijn ongeveer 12 parkeerplaatsen maar in de buurt van het Kreatief Pakhuis is voldoende gratis parkeergelegenheid

Eindtijd

De eindtijd van de locatie is uiterlijk 22.00, waarbij om 21.45 de laatste ronde zal zijn. Mocht het weer het toestaan, dan kan er uiteraard ook lekker op het terras gezeten worden. Het terras zal wel om 21.30 worden gesloten.

Hier moet je rekening mee houden

Inloop met onbeperkt koffie/thee en een koekje, € 3,75 p.p.

Inloop met onbeperkt koffie/thee en een mix van huisgemaakte taarten, € 5,75 p.p.

Inloop met prosecco, € 4,50 p.p.

Uitkoop consumpties € 3,25 p.p. per uur, uitgaande van onbeperkt bier/fris/wijn/sappen/water.

Bittergarnituur, € 7,50 p.p.

High Tea, € 19.50 p.p., ontvangst met een glaasje prosecco, huisgemaakte quiche, div. sandwiches met vis, vlees en vega, diverse wraps met vis, vlees en vega, scones met room, huisgemaakte cheesecake en brownie, verse munt en gember, onbeperkt theewater met verschillende smaken thee

Neem contact op

Vraag over het huren van een (vergader)ruimte in het Kreatief Pakhuis? Neem contact op met Arnoud:

Telefoon

Langskomen kan ook

Lagedijk 146-B
1544BL Zaandijk