Ontmoet de ondernemers van de

Ateliers

Op de benedenverdieping van het Kreatief Pakhuis bevinden zich de ateliers. Hier zitten een variatie aan ondernemers waar je hieronder vast kennis mee kan maken! Tot ziens in het Kreatief Pakhuis!

De meeste ateliers zijn open van 9:00 tot 17:00

"

Ontmoet de ondernemers

Urnatelier Vergouw

Bij Urn Atelier Vergouw worden bijzondere keramische urnen gemaakt. De objecten kunnen gezien worden als exclusieve beeldende kunst en een verrijking van het interieur.

open van 9:00 tot 17:00

Metzelwerk websites

Ik kan helpen om je boodschap helder te krijgen en deze vertalen naar een professionele website, webshop of online uiting die past bij jouw identiteit, je waardes, missie en visie. Maar ook voor hosting en onderhoud kan je bij mij terecht.

open van 9:00 tot 17:00

Eva Maakt

Op een van de mooiste plekjes in de Zaanstreek geef ik verschillende workshops. Heel veel droogbloemen, stofjes en inspiratie zijn volop aanwezig voor een geslaagde workshop! Ook in de avonden of op zaterdag en zondag. 

open van 9:00 tot 17:00

Jarl-Made

Ik gebruik recyclet materialen zoals oude spijkerbroeken, handdoeken en jute om de dieren op te bouwen en een nieuw leven te geven. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die met liefde en geduld tot stand komen.

open van 9:00 tot 17:00

Buro Schoute

Buro Schoute is een bouwkundig teken- en adviesburo gevestigd in Zaandijk. Wij verzorgen werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

open van 9:00 tot 17:00

Drank & Spijspakhuis

Wij zijn een kleinschalig en flexibel cateringbedrijf. We staan voor kwaliteit, verse en lokale producten voor een opvallend lage prijs. Zowel bij ons in het mooie pakhuis, als op locatie is er veel mogelijk.

open van 9:00 tot 17:00

BrightSize

Is de organisatie te klein geworden? Of juist te groot?
Zit iedereen nog op de goede plek? Draagt het HR-beleid genoeg bij aan het resultaat? Brightsize vindt een heldere oplossing voor het vraagstuk.

op afspraak

Paul Slangen

De basis voor succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en het je bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. In onze werkwijze sta jij centraal.

op afspraak

Saense Broers

Wij zijn gespecialiseerd in het lasersnijden en graveren van houtobjecten.

op afspraak

Adres

Lagedijk 146-B
1544BL Zaandijk

iwan@kreatiefpakhuis.nl
tel: 06 – 24 57 66 56