Ontmoet de ondernemers van de

Ateliers

Op de benedenverdieping van het Kreatief Pakhuis bevinden zich de ateliers. Hier zitten een variatie aan ondernemers waar je hieronder vast kennis mee kan maken! Tot ziens in het Kreatief Pakhuis!

De meeste ateliers zijn open van 9:00 tot 17:00

"

Ontmoet de ondernemers

Urn Atelier Vergouw

Bij Urn Atelier Vergouw worden bijzondere keramische urnen gemaakt. De objecten kunnen gezien worden als exclusieve beeldende kunst en een verrijking van het interieur.

open van 9:00 tot 17:00

Metzelwerk//

Ik kan helpen om je boodschap helder te krijgen en deze vertalen naar een professionele website, webshop of online uiting die past bij jouw identiteit, je waardes, missie en visie. Maar ook voor hosting en onderhoud aan je website kan je bij mij terecht.

open van 9:00 tot 17:00

Eva Maakt

Op een van de mooiste plekjes in de Zaanstreek geef ik verschillende workshops. Heel veel droogbloemen, stofjes, tekenmateriaal en inspiratie zijn volop aanwezig voor een geslaagde workshop! Ook in de avonden of op zaterdag en zondag. 

open van 9:00 tot 17:00

Jarl-made

Beestenbouwer, coach & trainer.
Het dierenrijk is mijn inspiratiebron om in de mensenwereld een verschil te maken. Mijn atelier is open voor bezoek. Leuk je te ontmoeten! Laat je inspireren en verrassen!

open van 9:00 tot 17:00

Buro Schoute

Buro Schoute is een bouwkundig teken- en adviesburo gevestigd in Zaandijk. Wij verzorgen werkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

open van 9:00 tot 17:00

Drank & Spijspakhuis

Wij zijn een kleinschalig en flexibel cateringbedrijf. We staan voor kwaliteit, verse en lokale producten voor een opvallend lage prijs. Zowel bij ons in het mooie pakhuis, als op locatie is er veel mogelijk.

open van 9:00 tot 17:00

BrightSize

Is de organisatie te klein geworden? Of juist te groot?
Zit iedereen nog op de goede plek? Draagt het HR-beleid genoeg bij aan het resultaat? Brightsize vindt een heldere oplossing voor het vraagstuk.

op afspraak

Paul Slangen

De basis voor succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en het je bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. In onze werkwijze sta jij centraal.

op afspraak

Esthy's Creations

Voor stickers, printables en workshops.
Met mijn stickers is het net wat makkelijker om je (bullet)journal of planner pagina’s op te vrolijken.

open van 9:00 tot 17:00

Saense Broers

Wij zijn gespecialiseerd in het lasersnijden en graveren van houtobjecten.

op afspraak