Dagprogramma voor je bedrijfsevenement

Teamuitje

Bouw je eigen feestje

Het gezelligste personeels-uitje

Er is altijd een goede reden te verzinnen voor het bouwen van een feestje! En dat is ook precies wat er gedaan wordt tijdens deze fantastische middag. Bij dit arrangement gaan jullie namelijk eerst zelf aan de slag om de ingrediënten te maken die je nodig hebt om ’s avonds een goed feestje te bouwen.

1. Maak je eigen tafel

Onder leiding van een timmerman word je aan de slag gezet om de eigen tafels te maken. Het mooie van deze activiteit is dat iedereen wel zijn rol vind. Wie is de ontwerper, wie wil meteen gaan zagen en timmeren en wie overziet het geheel, zodat er aan het einde van de middag mooie, bruikbare tafels staan? Na de activiteiten worden de tafels meteen in gebruik genomen om aan te eten.

Uiteraard mogen de tafels aan het einde van het programma meegenomen worden naar het bedrijf, zodat hij als kantine- of zelfs vergadertafel kan dienen.

2. Glas graveren

Een lekker drankje wordt gedronken uit een mooi glas. Graveer een glas met je eigen ontwerp: een boodschap aan een vriend(in), het logo van je bedrijf, of een versiering zoals een bloem, dier of een naam. Je leert binnen een korte tijd hoe je de mooiste ontwerpen op een glas aanbrengt met een graveermachine.

Aan het einde van de activiteit zal je versteld staan van je eigen resultaat en zal het drankje tijdens de borrel extra lekker smaken, Proost!

3. Kookworkshop

Na hard werken moet er natuurlijk ook lekker gegeten worden. Maar ook het eten moet eerst zelf worden gemaakt. Onder leiding van een kok leer je in korte tijd de meest lekkere gerechten maken. Om te zorgen dat er voor iedereen wat wils is, zal er in iedere activiteitenronde een ander gerecht worden bereid. We gaan aan de slag met een in overleg gekozen menu, van uitgebreide borrelhapjes tot een ‘3-gangen buffet’!

Programma

Bij dit arrangement gaan jullie eerst zelf aan de slag om de ingrediënten te maken die je nodig hebt om ’s avonds een goed feestje te bouwen. Zo gaan jullie onder leiding van een timmerman de tafels bouwen waar jullie ‘s avonds aan kunnen zitten en wellicht op kunnen dansen. De kok zorgt ervoor dat door jullie zelf de meest lekkere gerechten worden bereidt waar je bijna je eigen vingers bij op zal eten. En tot slot mag uiteraard een drankje tijdens het feestje ook niet ontbreken, maar deze smaakt nog lekkerder als het glas waaruit je deze drinkt door jezelf is gegraveerd.

Als aan het einde van de middag de houtsnippers zijn neergedwarreld, de messen op de snijblokken rusten en de graveermachines zwijgen, staan daar de door jullie zelf
gemaakte ingrediënten voor een gezellig feestje te pronken en te geuren! Als dan de houtkachel lekker brandt en wij het muziekje aanzetten, staat niets een feestje meer in de weg.

Neem contact op

Vraag over het huren van een (vergader)ruimte in het Kreatief Pakhuis? Neem contact op met Arnoud:

Telefoon

Langskomen kan ook

Lagedijk 146-B
1544BL Zaandijk